Gebruik de Engelse of de Nederlandse taal.
Kijk ook eens op ons Nederlandstalige forum. Daar vindt u wellicht al het antwoord op uw vraag

De support vooor release 2.7 stopt met ingang van augustus 2018, het wordt echt tijd om over te gaan naar het laatste release!
Het laatste en definitieve release van de Leuven-Template versie 2.8x (van 2018-Mei-6) is uitgebreid getest en geschikt voor webistes met HTTPS / UTF-8 / PHP-7.2
Na 30 augustus is 2.8x (of m) het enige release wat nog actief (= met uitbreidingen) door mij zal worden onderhuoden!
Bestaande sponsors kunnen hier ook gratis hulp vragen bij de conversie naar 2.8x

Om support te kunnen geven moet uw website bereikbaar zijn vanaf het internet.
Support verzoeken zonder een werkend website adres worden NIET in behandeling genomen.
Voorbeeld: www.yourwebsite.com

Gebruik Engels (of uw eigen Nederlands) om de informatie op dit formulier in te vullen.
U kunt ook deze site gebruiken on uw eigen taal om te zetten naar Engels. translate.google.com
Vermeld vooral waarom u deze template wilt installeren. En controleer ook of u alle kennis bezit zoals onder dit vak is vermeld!
Heeft u al ervaring PHP en HTML? Contrleer dat op deze pagina in de WiKi?    doku.php?id=en:php   .
Begrijpt u Engels of Nederlands? Zo niet gebruik dan  translate.google.com .

Belangrijk: de template ondersteunt 4 talen: Engels, Nederlands Frans en Duits.
Als u een andere taal nodig heeft kan ik u niet helpen. U moet een andere gebruiker vinden die die taal wel heeft, en controleer ook de WiKi here

Belangrijk: Gebruikt u al een template zoals Saratoga, Meteotemplate, Weather34?
En zo ja, waarom wilt u dan daarnaast nog eens de Leuven-Template gebruiken, laten we onze tijd niet hieraan verspillen.

De ontwikkeling en het onderhoud van de Leuven scripts en template is een 1 persoons hobby.
Ik hoop dat u met plezier de resultaten gebruikt. U kunt de scripts verder aanpassen zoveel als u wilt, maar verwijder nooit de "credit" links.