Er worden GEEN nieuwe gebruikers meer geaccepteerd.
Andere templates : Meteotemplate    Saratoga
De support vooor release 2.7 of ouder stopt met ingang van augustus 2018, het wordt echt tijd om over te gaan naar het laatste release!

Voor huidige gebruikers van de Leuven-Template is er het release 2.8x (van 2018-Mei-6) beschikbaar
Dit release is uitgebreid getest en geschikt voor webistes met HTTPS / UTF-8 / PHP-7.2

Release 2.9 is uitgesteld tot zeker augustus i.v.m. diverse problemen met
NOAA/NWS , METAR en andere essentiele leveranciers van gegevens,

Bestaande sponsors van oude releases 2.7 of 2.6 kunnen hier ook hulp vragen bij de conversie naar 2.8

Alleen voor bestaande gebruikers van de Leuven-Template.
Gebruik de Engelse of de Nederlandse taal.

Voorbeeld: www.yourwebsite.com

Om support te kunnen geven moet uw website bereikbaar zijn vanaf het internet.
Support verzoeken zonder een werkend website adres worden NIET in behandeling genomen.

De Leuven-Template wordt, als een uit de hand gelopen hobby, ontwikkeld en ondersteund door 1 persoon.
Ik hoop dat u net zoveel plezier heeft in het gebruik van de template, als ik heb met het verder verbeteren en u helpen met eventuele problemen.

U kunt de template gebruiken en aanpassen zoveel als u wilt. Maar laat de credits voor de leveranciers van de gegevens zoals ze zijn.