Problemen - release 2.6

weer programmaRegioDatumScriptBeschrijvingOplossing
allamerica, canada2016-02-21Missing map in SPC soundingsSounding main map missing as the link was still to a users testsite, not a map in a template folder
allall2015-11-27WU Graphs - long delaysOmdat de website van de programmewur onbereibaar is, moet een versie-check verwijderd worden.
allall2015-11-20windyty wind and forecast pageAanpassingen van het script door uitbredingen van de windyty site
allamerica2015-08-14noaa generate
forecast
USA only
allall2015-08-08 NEWmoon rise/setEr is een nieuwe API die gebruikt wordt om de juiste maan opkomst/ondergang te berkenen
allamerica2015-07-08multipleer ontbreken de zogenaamde dubbele conditie icons
allall2015-06-03quake scriptNIEUWE VERSIE. link naar het json bestand is veranderd.
update op versie 2014-12-09 een paar regels lager
allall2015-05-10new xml errorsNIEUWE VERSIE. SOMS: Meerdere foutboodschappen omdat de xml niet correct is. dan 1 fatale fout en script breekt af.
U kunt proberen een nieuwe xml te laden door &force=metar aan de url toe te voegen na een tiental secondes gewacht te hebben
allall2015-05-06YR.no forecastSOMS: incomplete pagina als er geen Meteo-graph geselecteerd was. Veroorzaakt door ontbrekend javascript voor tabs
allall2015-05-01WD livefoutboodschappen als meegeleverde WDL wordt gebruikt.
allnorth-am2015-04-29thunderRadar
wsSideColom
wrong blitzortung map for USA/Canada users.
allall2015-04-12plaintext-parser.phpopmerking-boodschap over ereg instructie
WDall2015-03-24testtagsTijde voor max - min waardes wijken een aantal uren af
allall2015-03-11uv forecastDe uv server is down / levert verouderde data
allall2015-03-09wsWxsimGetFile.phpVreemde grafieken na overgang zomertijd.
allall2015-02-04wsmetno v3 scriptsNotice: Undefined variable: savelang in . . . wsmetno3/metnoSettings.php on line 375
allall2014-12-13space scriptsError 18 omdat de images op de nieuwe noaa space website niet gevonden werden
allall2014-12-12UV forecastLage UV waardes worden verkeerd (gekleurd) weergegeven
allall2014-12-09quake scriptsScherm blijft leeg of er is een boodschap dat er geen aardbevingen zijn
allall2014-12-07All - before start of pageWarning: Cannot modify header information -
headers already sent by (output started at /home/c. . . r2/wsSettings.php:1)
alleurope2014-11-18Startpage - side-area - ThunderDe kleine blitzortung image wordt niet geladen in de zijkolom
Bij de hele pagina is de afbeelding er wel
allall2014-09-09Startpage - MetNo forecastFouten op Startpagina als metNo als weers-verwachting wordt gebruikt
No valid input found. All data is in the past.