Problemen - release 2.7

weer programmaRegioDatumScriptBeschrijvingOplossing
allusa2018-02-17missing text detail noaa warningMissing texts
allall2018-02-16metno errorsapi voor metno alleen nog via https, veel foutboodschappen
allall2017-07-26yahoo changesGeen huidige conditie en geen verwachting
allusa2017-06-21changes for noaas warningsMinor inconsistencies, missing texts in some warning a.o.
allusa2017-08-16 NEW VERSIONerror loading NWS digital forecast dataLarge error message caused by moving the data to a https site a.o
allall2017-05-19space aurora img changedDe plaatjes voor de aurora's zijn van .png in .jpg veranderd
allall2017-05-13quake mapempty map although there are quakes reportedg
allusa2017-04-20noaa forecast plain pageAfter cutover to a new noaa-website all scripts will fail. This update will probably work with the old and new noaa website
DWall2017-04-12error loading your data from wl.comblank screen, error message when running with ?debug
allall2016-11-17 UV forecast missingFoutboodschappen of lege UV-verwachtingen
allusa2016-06-15curly warningsNo warnings found as weather.gov switched from http:// => https:// today
allusa2016-06-15 NEW VERSIONnoaaWarning.phpNo warnings found as weather.gov switched from http:// => https:// today
Also missing info on detail page solved
allall2016-03-30 NEW VERSION
March 30!!
wu scriptsWU gaat over van http naar hrrps sommige scripts moeten vervangen worden
allall2016-03-29 NEW VERSION
March 29!!
yahoo and current conditionsERROR Notice: Undefined index: in /. . . /wsIconUrl.php on line 132
Yahoo levert alleen nog data na logon alleen nog
allall2016-03-27wu scriptsWU gaat over van http naar hrrps sommige scripts moeten vervangen worden
allamerica, canada2016-02-21Missing map in SPC soundingsSounding main map missing as the link was still to a users testsite, not a map in a template folder
allall2015-11-27WU Graphs - long delaysOmdat de website van de programmewur onbereibaar is, moet een versie-check verwijderd worden.
allall2015-11-20windyty wind and forecast pageAanpassingen van het script door uitbredingen van de windyty site
allcanada2015-10-15Canada AQMultiple xml errors and Template fails - unacceptable error
allamerica2015-08-14noaa generate
forecast
USA only
allall2015-08-12multipleIncorrect pijltjes op dasjboard
wcall2015-08-12tagsWC.phpFoutboodschap delen door nul
allall2015-08-08 NEWmoon rise/setEr is een nieuwe API die gebruikt wordt om de juiste maan opkomst/ondergang te berkenen
allcanada2015-07-11display aqhi pagecanada users only
allamerica2015-07-08multipleer ontbreken de zogenaamde dubbele conditie icons
allall2015-06-21wsmetno v3 scriptsAlleen bij gebruik extra talen:
Notice: Undefined variable: savelang in . . . wsmetno3/metnoSettings.php on line 375
allcanada2015-06-20AQ for french usersalleen voor regio canada
alleurope2015-06-20error rain radar pageprobleem optionele kleine radar verschijnt niet als er een waarschuwing is, opgelost
allamerica2015-06-19error rain radar pagefoutboodschasp als er geen kleine radar werd gebruikt.
allall2015-06-12links thunder changedlinks naar de onweer pagina's zijn veranderd.
allall2015-06-10Normal templege waardes voor "normal temp" op dashboard omdat lat/lon soms geen juiste waarde doorgeeft. Voortaan wordt ook nog de METAR gebruikt.
WD - CWall2015-06-09Current conditionsaanpassingen voor "huidige weercondities an kleine omissies op trends pagina