U kunt de tabel sorteren op de waardes in een kolom door op de tabel-kop te klikken.
De eerste klik sorteert aflopend, de tweede klik oplopend.

land Script plaats website naam sponsoren
demo siteforecastDemo1weerstation-herent.be/wsfct4/index.html
demo siteallDemo2weerstation-herent.be/saratoga/
FranceWU colored tableLimouxmeteolimoux.fr/   10 euro in 2018
PolandWU colored tablePaczk√≥wmeteopaczkow.pl/raporty/   20 euro in 2018
United KingdomluftdatenEastbourne, Sussexsunwharf.com/   20 euro in 2018
USAforecastLebanon, MOweatherwx.net   25 euro in 2018
USApurpleairSherman, CTshermanctweather.org/   20 euro in 2018
USAforecastWilliamson, AZs-p.me   25 euro in 2018

There are 6 gebruikers who found the Leuven scripts valuable with an average donation of 20 euro.