U kunt de tabel sorteren op de waardes in een kolom door op de tabel-kop te klikken.
De eerste klik sorteert aflopend, de tweede klik oplopend.


land Script plaats website naam sponsoren
demo siteforecastDemo1weerstation-herent.be/wsfct4/index.html  
demo siteallDemo2weerstation-herent.be/saratoga/  
USAforecastLebanon, MOweatherwx.net   25 euro in 2018
USApurpleairSherman, CTshermanctweather.org/   20 euro in 2018
USAforecastWilliamson, AZs-p.me   25 euro in 2018

There are 3 gebruikers who found the Leuven scripts valuable with an average donation of 23 euro.


De Leuven Template & scripts zijn "donationware". Lees het Wikipedia artikel voor wat dat betekent => Wikipedia