U kunt de tabel sorteren op de waardes in een kolom door op de tabel-kop te klikken.
De eerste klik sorteert aflopend, de tweede klik oplopend.

land Script plaats website naam sponsoren
demo siteforecastDemo1weerstation-herent.be/wsfct4/index.html  demo site
demo siteallDemo2weerstation-herent.be/saratoga/  demo site
Denmarkforecastesrumvejr.bloknet.dk/  40 euro in 2018
DenmarkmeteoalarmNordfalsterstrandvejr.dk/  25 euro in 2018
FranceWU colored tableLimouxmeteolimoux.fr/  10 euro in 2018
NetherlandsluftdatenPoeldijk, ZHwestland-depoel.nl/  15 euro in 2018
NetherlandsluftdatenWijk_bij_Duurstedeweerstation-dorestad.nl/  00 euro in 2018
NorwaypurpleairMosssvenni.net/refsnesbakken/  30 euro in 2019
PolandWU colored tablePaczk√≥wmeteopaczkow.pl/raporty/  20 euro in 2018
SpainmeteoalarmSan Sebastian - Arriolakocher.es  70 euro in 2014/8
United KingdomluftdatenEastbourne, Sussexsunwharf.com/  20 euro in 2018
USAforecastLebanon, MOweatherwx.net  25 euro in 2018
USApurpleairSherman, CTshermanctweather.org/  20 euro in 2018
USAforecastWilliamson, AZs-p.me  25 euro in 2018

There are 12 gebruikers who found the Leuven scripts valuable with an average donation of 25 euro.